Alteco mötte Magdalena Ribbing

Alteco mötte Magdalena Ribbing

[2014-04-04]

Ett mycket uppskattat gästspel på Altecos personaldag blev det när ingen mindre än folkvettsexperten Magdalena Ribbing gjorde ett sällsynt framträdande. I slutet av dagen föreläste hon om etikettregler, hyfs och stil.

Att det finns anledning att uppmärksamma oskrivna regler för hur man som konsult agerar med kollegor, kunder och samarbetspartner stod klart under Ribbings genomgång:
– Magdalena är landets expert på området och hon hade förmågan att trollbinda oss under tre timmar, konstaterar Altecos vd Andreas Lundström och förklarar vilka nya insikter som medarbetarna fått från mötet:
– Vi fick mycket intressant och inspirerande information om hur vi bör bete oss på arbetet, vid representation och på festligheter. Kvällen avslutades med en middag då vi försökte tillämpa de tips vi fått, och det blev en hel del glada tillrättavisningar.

Ett viktigt ämne på agendan var det goda värdskapet – något som alla 30 medarbetare vid Alteco ges möjlighet att praktisera ofta under 2014 när 20-årsjubileet kommer att uppmärksammas på många sätt.

Magdalena Ribbings Hyfs- och stilsida på DN.se
blogg.dn.se/etikettfragan