Alteco på Trafik- och belysningsdagarna

[2007-03-23]

En mässa som smakade mer – det tycker i alla fall Joachim Åhman vid Alteco i Stockholm så här efter ES Trafik- och belysningsdagar på Stockholmsmässan i Älvsjö:

– Ja, det gav en positiv känsla att vara med. Målet var ju att få ut namnet Alteco till presumtiva kunder och jag tycker att vi lyckades bra, säger han när intrycken nu börjar smältas.

Direktkontakt
– Vi fick tillfälle att visa och berätta vad vi kan. Det är ju alltid en viktig uppgift att konkret visa vad man gör när man som vi säljer tjänster.
– Det känns dock som att vi lyckades visa hur vi jobbar som teknikkonsulter, inte minst genom att vi gjort en hel del jobb i Stockholmstrakten, fortsätter Joachim Åhman.
– Möjligheterna att få tala en stund med kunder och andra besökare är mycket nyttigt. Det känns som att det ger mer än exempelvis en annons i en tidning, tillägger han.

Göte en vinnare
Alteco var också en av få utställare på mässan som arrangerade en utlottning bland monterbesökarna. Vinsten var en digitalbox, och ingen mindre än Kungen fanns på plats för att förrätta dragning och utdelning av vinst.
Lycklig mottagare av boxen blev Göte Eng, Tekniska kontoret, Täby kommun.
Men få se – var det verkligen Kungen som var där? Nja, åtminstone ”Kungen” får vi säga med lite reservation. Men nog var han rasande lik vår Carl XVI Gustaf?

Bild från Altecos monter
Elisabeth Folke och Sören Spetz från Stockholms stads trafikkontor besöker Micke Clefberg i Altecos monter vid Stockholmsmässan.