Hela Alteco laddar inför Lidingöstafetten

[2011-08-23]

LidingöstafettenSamtliga 27 anställda vid Altecos tre kontor i Bollnäs, Stockholm och Mora är anmälda till Lidingöstafetten, fredagen 23 september.

Dagen blir en enda stor kick-off inför hösten och inleds med personalmöte innan stafetten drar igång.
Allt avrundas med gemensamma muntrationer och övernattning i Stockholm.Det var 1965 som Lidingöloppet över 30 km introducerades. Genom åren har helgen utvecklats med flera lopp och olika sträckor, så att det i dag är ett evenemang för hela familjen.
Bland de olika lopp som arrangeras finns Lidingöstafetten som riktar sig till mixade lag om fyra deltagare vardera. Det kan vara familjer, företag eller organisationer som några exempel.

En morot
– För oss vid Alteco är det första gången vi ska delta. Vi ser det här som en morot att börja röra på sig lite mer, säger Magnus Bergström vid huvudkontoret i Bollnäs.
– Stafettloppet omfattar två sträckor om vardera två kilometer och två på fyra kilometer. Sedan är det bara att välja om man vill gå, lunka eller löpa runt i terrängen, tillägger han.

Subventionerad träning
Anställda inom Alteco uppmuntras också till träning efter förmåga och intresse – även under resten av året.
– Förutom att alla i företaget erbjuds subventionerade träningskort har vi friskvårdsaktivitet som innebär att om man tränar minst 30 minuter tre gånger i veckan så får man en lott till dragningen vid vår årliga julfest.
– Det är mycket populärt, berättar Magnus Bergström.

www.lidingoloppet.se/sv/Vara-lopp/Lidingo-Stafetten