Karriär: Jobba på Alteco

 
Nyfiken på ett jobb vid Alteco – Gå till våra lediga tjänster »

Alteco uppdrag för Swedavia på ArlandaAlteco utför årligen drygt 200 uppdrag av skiftande art, allt från besiktningsuppdrag på någon enstaka dag till projekterings- och byggledningsuppdrag som engagerar flera medarbetare halvårsvis eller mer. Vi utvecklar smarta och energisparande teknikmiljöer. I planering och utförande lägger vi lika stor vikt vid människan som vid säkerhet, ekonomi och miljö.

Kunder och branscher
Våra kunder är främst offentliga och privata bolag och andra organisationer som äger ledningsnät, fastigheter, anläggningar, produktionsenheter och andra verksamheter i Sverige.
Sedan i slutet av 1990-talet har vår medvetna strategi varit att dels bredda vår verksamhet till fler branschsegment, dels att inte bli för beroende av enstaka kunder. Med vår flexibla medarbetare har vi också haft goda möjligheter att anpassa oss efter de olika segmentens efterfrågan vid olika tillfällen. Därför har vi en kontinuerlig och hög beläggningsgrad. Vi fortsatter också vår strävan att söka upp de kunder och uppdrag som intresserar oss mest.

Din profil
Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som har rätt bakgrund, erfarenhet och en lust att utvecklas.
Störst behov har vi av ingenjörer med gymnasie- eller högskolebakgrund med intresse för tekniskt konsultarbete i projektform.
Även du som saknar sådan utbildning, men har gedigen erfarenhet och värdefull kunskap är förstås välkommen med en ansökan.

Ditt blivande jobb
Vår breda kundbas inom såväl privat som kommunal och statlig verksamhet säkerställer varierade och intressanta uppdrag inom ett flertal teknikområden. På våra kontor i Bollnäs, Mora och Stockholm arbetar 30 teknikkonsulter med olika bakgrund och inriktning – välkommen till oss!

Maila oss din CV »

Altecos sida på LinkedIn

Vi blir gärna fler teknikkonsulter