Kajakpaddlare landar på Alteco i Nacka Strand

[2009-12-07]

Med bland annat 20 års erfarenhet från projekt inom el- och telekombranschen i bagaget har Jan-Olof Eriksson taget steget till Alteco och finns nu på vårt kontor på Nacka Strand i Stockholm.

Jan-Olof ErikssonJan-Olof, som är infödd stockholmare, ska arbeta med bygg- och projektarbete men även med Altecos affärsutveckling och försäljning.

Efter utbildning inom drift- och underhållsteknik påbörjade Jan-Olof sin yrkesbana som linjemontör i ett stort antal projekt i Stockholmstrakten.
Efter fortsatta studier betroddes han sina första ledande befattningar i uppdrag åt kraftbranschen inom eldistribution åt Stockholm Energi och Sydkraft, samt inom tele- och datakommunikationsanläggningar bland annat åt Stokab, Telia och Luftfartsverket.

Affärsutveckling och telekom
Jan-Olof, som just hunnit fira sin fyrtioårsdag, har på senare år främst arbetat med affärsutveckling och försäljning inom telekom och kommer att förstås att få användning också av dessa erfarenheter i sitt nya jobb hos Alteco.

Aktiv fritid
Sin fritid ägnar Jan-Olof gärna åt att visats i skärgården och helst då med kajakpaddling – under tidigare år var han också mycket aktiv inom handboll, fotboll, friidrott och bandy. I framtiden kommer det också att bli en hel del tid i det nyinköpta sommarhuset på en skärgårdsö i Trosa, där Jan-Olof får koppla av tillsammans med maka och två döttrar.

Välkommet tillskott
Inom Alteco är vi glada över att kunna räkna in Jan-Olof i vår medarbetarkrets. Han kommer i högsta grad att bidra till den bredd och det kunnande våra konsulter kan ge våra kunder och vi är nöjda med att kunna erbjuda denna förstärkning.

Kontakta gärna Jan-Olof direkt.