Välkommen till Stockholms-kontoret, Mohsen

Mohsen Paknia är ny medarbetare i Stockholm

Mohsen Paknia

En precis nybakad elkraftingenjör har tagit plats vid Altecos kontor i Stockholm.
– Jag fick så gott intryck av företaget från olika personer så jag slog till med en ansökan och här är jag nu, berättar Mohsen Paknia som på fritiden gärna vistas i vackra Stockholms skärgård.

Det var alldeles i slutspurten av sina studier som Mohsen fick tips om Alteco från personer som arbetat i företaget tidigare, men även från andra med kännedom om kulturen i Alteco.
– Eftersom rekommendationerna var så varma, kollade jag in hemsidan och skickade iväg en ansökan. På den vägen är det, säger Mohsen efter bara ett par dagar på jobbet.
– Att det är ett välskött företag stod klart redan när jag genomförde min anställningsintervju, där allt det god jag fått höra bekräftades. Inget har heller förändrats under den hittills korta tid jag hittills jobbat här – det goda intrycket består.

Stimulerande jobb
Men det är inte bara arbetsmiljön och kulturen som är det positiva med jobbet på Alteco:
– Till detta kommer ju arbetsuppgifterna. Jag ska arbeta med kraftnätsprojektering och det är precis vad jag utbildats till, så det känns väldigt bra.
– Det känns mycket stimulerande också med alla intressanta betydelsefulla kunder som har förtroende för Alteco som leverantör, säger Mohsen.

Ut i skärgården
Bosatt i Enskedeområdet har Mohsen promenadavstånd till Alteco-kontoret vid Globen.
När andan faller på tar Mohsen gärna en tur med vänner ut i vackra Stockholms skärgård för lite miljöombyte:
– Jag är mycket intresserad av friluftsliv, och gärna då skärgården sommartid och alpin skidåkning under vinterhalvåret, förklarar Mohsen Paknia.