Vi välkomnar en markkunnig anläggare

[2009-12-14]

En byggnadsingenjör med anläggnings- och markarbeten för väg och VA samt med erfarenheter från grunder, pålning och spontarbeten flyttar efter nyåret in på vårt Nackakontor.

Mats FranzénDet handlar om 45-årige Mats Franzén från Tyresö, som blir ett efterlängtat komplement till vår medarbetarstab i Stockholm.

Kände till Alteco sedan tidigare
Närmast kommer Mats från LF Markconsult där han jobbat i 16 år.
Mats föddes i Huddinge, men kom tidigt att bo i Tyresö.
Efter militärtjänstgöring vid Lapplands jägarregemente, I 22 i Kiruna, har han sedan arbetat med kalkylarbete, projekteringar och byggledning runt om i Stockholmstrakten.
– Så när Alteco annonserade efter en markmedarbetare blev jag intresserad. Företaget Alteco kände jag till innan, men trodde att man bara jobbade med el-projektering.

Kändes helt rätt
Sedan jag besökt kontoret här i Stockholm kände jag att miljön skulle passa mig – ett trevligt, positivt och sunt företag med ordning och reda på allt och med jordnära medarbetare, säger Mats inför sin ”nystart”.
Fram till 4 januari 2010 då han tar plats vid vårt kontor ägnas tiden åt familjen och sommarvistet i Stockholms skärgård strax norr om Dalarö, där det nu är dags att rusta för vintern. Förutom hustrun består familjen av två tonåriga döttrar.

Fartfylld fritid
Mats både fiskar och seglar gärna och en del av fritiden går även till gymbesök. I yngre dagar tävlade han framgångsrikt med bågskytte på hög nationell nivå.

Kontakta gärna Mats direkt.